Fodboldgolf sæsonen er i gang! Det er forår og temperaturen stiger og solen begynder at vise sig og give os varme, derfor er det også på tide at komme ud og lufte kroppen med diverse fysiske aktiviteter.

Fodboldsæsonen startede de fleste steder i april eller marts og har været gang i noget tid, derfor har alle fodboldgolfbaner åbent og de venter bare på at du og din familie eller venner kommer og får en sjov og hyggelig dag på de nyslåede græsbaner. Fodboldgolfsæsonen varer typisk helt fra april til oktober så du har masser af tid til at komme ud og skyde bolden i hullerne. Nu hvor fodboldgolfsæsonen er i gang er der nemlig ikke nogen undskyldninger for at blive siddende indendørs og stene fjernsyn, saml din familie venner og kom ud og nyd forårsvejret og kæmp for at skyde bolden i hullerne på mindst forsøg og bliv dagens vinder!

En ny fodboldgolfsæson er også en mulighed for dig for at, komme ud på banerne og forsøge at stikke din egen rekord fra sidste år og dermed skabe bedre resultater som du kan være endnu mere stolt af. Inden den nye fodboldgolfsæson har de forskellige værter haft tid til at forbedre sine baner og nogen har sikkert også lavet nye baner, sådan at du og dine venner kan prøve nogen nye og fede baner. Få derfor, i år, en endnu bedre oplevelse, som i kan være sammen om.

Nu hvor fodboldgolfsæsonen er i gang har du mulighed for at sætte nye mål og måske endda blive en del af et hold, sådan du kan blive en del af et team, som du kan lære af og blive endnu bedre. Danmarks fodboldgolfbaner er sågar så gode at der bliver holdt VM på dem, så der er endda mulighed for at blive verdensmester i fodboldgolf i lille Danmark, lyder det som noget for dig, så start i dag!

Befinder du dig i Nordjylland, kan det anbefales at du tager til Vodskov og prøver den spændende og udfordrende foldboldgolfbane hos Nymarksminde.

 

Disclaimer