Ja, det skulle jo ske. Og nu har jeg altså trukket nitten og skal stille med årets mandelgave(r) til kampen om mandlen juleaften.

Og jeg må blankt erkende, at jeg er i vildrede om, hvad jeg skal finde på. Så please hjælp mig!

Jeg skal stille med én gave til voksne og to gaver til børn (8-12 år).

Vi plejer at have et nogenlunde fast budget, som ligger på 150,- for voksengaven og 100,- for hver af børnegaverne.

Jeg har lidt kig på nogle af tingene på siden her: https://www.hyggeonkel.dk/overblik/mandelgaver/ og synes egentlig, at der er nogle ret sjove ting i mellem.

Men inden jeg kaster mig ud i at bestille, vil jeg lige høre, om der er nogle af læserne her på bloggen, som har nogle gode idéer? Det kan jo være, at nogle af jer lige har den helt fantastiske idé, som jeg går og savner.

Så har du en god idé til, hvad jeg skal investere i som årets mandelgave til juleaften, så hold dig endelig ikke tilbage. Smid dine bedste bud i kommentarerne nedenfor. Jeg vil være dig så evig taknemmelig! ?

 

Disclaimer