At være i et forhold i medgang er det letteste. At købe julegaver, holde i hånden og kæle er det letteste. Men at være i et forhold kræver mere, at forstå partnerens frustrationer og støtte. Der findes nok ikke noget bedre end at have en partner, der viser forståelse og omsorg – uden at man siger det direkte. Det kan være hårdt at sige tingene alting især for kvinder.

Kvinder forventer ofte at partneren overrasker på forskellige måder. Overraskelserne skal ske med jævne mellemrum og de må gerne være romantiske. Kvinder forventer at kæresten kan nærmest læse deres tanker – også handle efter det. Og det er svært for mænd. Dels fordi mænd ikke kan læse tanker, men også fordi mænd bare tænker anderledes. Når en kvinde ser en tallerken i vasken, bliver tallerkenen ofte vasket. Mænd har lettere ved at ignorere det. Derfor er man kærester i medgang og modgang.

Kæreste forhold er begyndelsen på et seriøst og længere varende forhold. De fleste bliver gift og får børn med den person, de har kendt i en længere periode og boet sammen med. Det er ikke let at være kæreste, men det er noget af det dejligste man kan have.

 

Disclaimer