Det kan være meget sjovt at lege pakkeleg sammen. Det er faktisk utroligt hyggeligt og det er blandt andet derfor, at de fleste danskere gør det omkring juletid. Men man kan såmænd også gøre det på andre tidspunkter.

I denne artikel får du nogle gode råd til, hvordan du kan lave en rigtig god og hyggelig pakkeleg. Læs med her hvis du er glad for pakkeleg og gerne vil lege det mere med venner og familiemedlemmer.

Billige pakker kan være lige så gode

Der er desværre alt for mange danskere, som afholder sig fra at lege pakkeleg, fordi de synes det er alt for dyrt. Men billige pakker kan nu også være lige så gode. Du behøver ikke at gå ud og ruinere dig selv, blot fordi I skal i gang med at lege pakkeleg.

Det er en god ide, hvis du sammen med andre, som skal deltage i legen, aftaler hvor mange penge i skal bruge for. Aftal eventuelt også hvor mange pakker disse penge skal deles ud på. Skal I for eksempel hver især dukke op med tre pakker, som tilsammen kostede 100 kroner? Eller skal hver enkelt pakke koste 100 kroner?

Det er meget vigtigt at tage hensyn til alle folks økonomier, da man ofte har forskellige indtægtskilder. Dermed er der altså også nogle, som kan bruge langt flere penge på pakker end andre. Det er vigtigt at respektere dette, så der ikke er nogen der kommer til at føle sig udenfor fordi de ikke kan bidrage lige så meget.

En måde du kan gøre det billigere for dig selv at anskaffe gaver til pakkeleg er, hvis du vælger at købe dem på nettet. Man som regel altid nemmest at finde frem til billigere modeller af produkter på nettet. Det skyldes nemlig den høje konkurrence på nettet, som man ikke lige så meget finder nede i byen. Derudover kan du også lige holde øje med gode tilbud, da det naturligvis er en anden måde, hvormed du kan spare en del penge, når du køber ind til pakkeleg.

Hav det rette antal pakker

Det er også vigtigt lige at snakke om, hvor mange pakker I skal have samlet set. Det skal helst gerne være sjovt at lege og der skal være noget konkurrence under pakkelegen. Det er netop det, der gør det rigtig hyggeligt og det der får de gode grin frem.

Det er meget sjovt at gå og stjæle hinandens pakker under selve pakkelegen. Det handler derfor lige om at vide, hvor mange mennesker der skal deltage i pakkelegen og sørge for, at der ikke er alt for mange pakker. Hvis hver person sidder med tre pakker, så kan det for eksempel hurtigt tage noget af konkurrencen og dermed også noget af glæden.

Fastslå reglerne fra starten af

Før du og de andre går i gang med jeres pakkeleg, så skal i lige snakke om reglerne. Folk har det nemlig af og til med at lege med forskellige regler. Det er for eksempel en god ide lige at snakke om, hvornår det er tilladt at begynde at stjæle hinandens pakker. Er det lige fra starten af? Eller skal alle gaverne væk og uddelegeres først?

Når reglerne er på plads, er I klar til et sjovt og underholdende spil, hvor alle kan være med.

Disclaimer