Meget ofte kan man dele familier op i to afdelinger. Der er dem, der kan lide at spille, og der er dem, der ikke kan lide at spille. Det vil sige, at når man kommer hjem til en ny familie, vil det altid være forskelligt, hvorvidt de spiller eller ej.

Det er klart, at der kan sagtens være dem i familien, der ikke kan lide at spille. De laver måske noget andet, imens den resterende del af familien spiller. Det kan være, at de ser noget fjernsyn eller vasker op. Resten af familien morer sig så imens med at spille.

Hvis man kommer fra en familie, der kan lide at spille, kan man hive det nye Partners Plus frem. Det er et rigtig godt spil som er en videreudvikling af det velkendte Partners brætspil, som udfordrer hele familien og får alle til at arbejde sammen på en helt ny og udfordrende måde.

Med Partners Plus keder I jer ikke

At bruge tid med familien kan være skønt. For nogle er det en dejlig ting, mens det for andre ikke er helt så skønt. Det er meget forskelligt hvad man bedst kan lide, og det er noget af det, der gør, at man ikke helt ved, hvor man står. Hvis man kan lide at bruge tid med familien, kan man formentligt også lide at lave forskellige ting og aktiviteter med familien. Her vil det være oplagt at tage på en dejlig ferie med familien. Det kan være hyggeligt, og det kan være noget, som man nyder rigtig meget.

Tager man af sted om sommeren, kan det være, at man er så heldig, at der er godt vejr. Det kan gøre, at man bruger meget tid udenfor. Her behøver man ikke at planlægge forskellige aktiviteter indenfor hele tiden. Hvis vejret derimod er rigtig dårligt, er man nødt til at bruge noget tid sammen indenfor. Her er der forskellige ting, man kan gøre. Blandt andet kan man hive nogle spil frem. Der vil altid være dem, der protesterer, men det bør man overhøre. For hvis ikke de selv har bedre bud på aktiviteter, bør de ikke blande sig. Det kunne for eksempel være, at man hiver Partners Plus frem. Hvis ikke familien ved det på forhånd, kan det være en skøn overraskelse.

Spil om en pokal, når I spiller Partners Plus

Selvom man bare spiller for sjovt, kan det være skønt, at man spiller om noget. Det behøver slet ikke at være en stor ting, men kan bare være noget symbolsk. Det kan være, at der er en i familien, der har lavet en pokal, man kan vinde. Det er måske noget, som alle vil vinde, og derfor går folk lidt mere op i at spille.

En af de ting, man for eksempel kan spille, er Partners Plus-turnering. Hver dag kan man tage et par spil, og så kan man notere, hvem der vandt, og hvem der tabte. Når ferien er slut, kan man så tælle op. Det kræver blot, at man går ud og køber Partners Plus, og så kan man ellers gå i gang med at spille.

Disclaimer