Der er flere forskellige måder at bekæmpe dræbersnegle på. Ikke alle er lige effektive i forhold til hvad der virker, og ikke alle er lige miljøvenlige. Du kan bekæmpe dræbersnegle ved selv at lave fælder som kan fange dræbersneglene. Dette kan f.eks. ske ved at benytte øl, det er nemlig flere undersøgelser der viser at dræbersnegle bliver tiltrukket af øl, og derfor vil det være en god lokkemiddel at bruge øl.

En anden metode til at bekæmpe dræbersnegle er at benytte salt. Salt fungerer på den måde, at det dehydrerer sneglene og de på den måde dør af det. Du skal blot putte noget salt ud omkring dit havebed, og dette vil resultere i at sneglene dør rundt omkring det. Dette er ikke den mest humane måde at gøre det på, men den er effektiv og billig.

De mest populære måder at bekæmpe dræbersnegle

Der findes en masse forskellige måder at bekæmpe dræbersnegle på, og det er forskelligt fra person til person, og fra have til have, hvilken metode der passer bedst. Den mest populære dræbersnegle bekæmpelse, er som med fangst af de fleste andre dyr nemlig fælder. Da det er forskelligt fra person til person hvad der fungere bedst, så vil det automatisk være en god ide at skulle afprøve de forskellige fælder før du benytter dem til at bekæmpe dine dræbersnegle.  Der findes dog også andre mere naturlige måder at bekæmpe dræbersnegle. En mulighed kunne være at lokke pindsvin, frøer, tudser eller fugle til. Disse er nemlig dræbersneglenes naturlige fjender, og derfor vil de også hjælpe med at rydde op i haven. Du kan f.eks. drysse fuglefrø ud i løbet af vinteren, dette vil lokke fugle til og gavne sig som gratis skadedyrsbekæmpelse i løbet af sommer på dine dræbersnegle.

Hvis du, som så mange andre danskere, er plaget af dræbersnegle i din have, kan det anbefales, at du læser denne artikel hos husoghavesiden.dk, hvor der er masser af gode råd at hente.

 

Disclaimer