I en tid hvor computere, smartphones og tablets fylder en masse, så er det af og til yderst befriende med anden form for underholdning. Og her er brætspil fra Ticket to Ride bestemt en god mulighed for familien, når der skal hygges og underholdes i hjemmet eller på en ferie.

Hvad er Ticket to Ride?

Brætspil fra Ticket to Ride er et spil, hvor man skal gøre krav på togruter i USA. På kortet finder man en række byer og ruterne mellem byerne. De enkelte togruter består af en række felter, som enten har en farve eller er grå, hvilket betyder, at man kan vælge en hvilken som helst farve. Derudover består spillet af togvognskort i otte forskellige farver, svarende til togruternes farver, plus lokomotiver, der er jokere, destinationskort, som angiver ruter man skal fuldføre, samt togvognsbrikker i fem farver, en for hver mulig spiller. Der er desuden en række hjælpemidler.

Ticket to Ride er med andre ord et super spændende brætspil, og når I først kommer i gang med dette spændende brætspil, så vil I have svært ved at løsrive jer fra dette super gode spil.

Hvor gammel skal man være for at spille Ticket to Ride?

Ticket to Ride kan spilles af børn fra 8 år og opefter, og dermed er det et perfekt spil for hele familien. Spillet kan bestemt også spilles kun af voksne, og mange elsker faktisk at spille Ticket to Ride brætspillet uden børn.

Mange Ticket to Ride udvidelser

Med tiden er der kommet mange udvidelser til det oprindelige Ticket to Ride spil. Både i form af nye selvstændige spil i serien men også i form af udvidelser, som giver øget funktionalitet til de eksisterende spil.

Et godt konkurrence-spil

Hvis der skal konkurreres og dystes mod venner, så er Ticket to Ride bestemt et fornuftigt valg.

Ticket to Ride kan købes i mange online butikker, og sælges naturligvis også i enhver legetøjsbutik eller boghandel.

Samtidig er Ticket to Ride brætspillet uden tvivl altid en god gaveidé, hvis du er på udkig efter en god gave til en du holder af. Det store udvalg af Ticket to Ride finder du naturligvis altid hos hyggeonkel.dk.

 

Disclaimer